Helle Videbæk vinder prisen for årets bedste bachelorprojekt 2020

19 november 2020, Brian Ovesen

Helle Videbæk, som vi ansatte som nyuddannet i sommer, har sammen med studiekammerat Josefine Køhrsen netop vundet prisen for årets bedste bachelorprojekt. Kæmpe stort tillykke til Helle, vi er stolte af dig!

Pressemeddelelse:

Lærere fra Silkeborg har skrevet årets bedste projekt 

Lærer Josefine Køhrsen, Skægkærskolen, og Helle Birkedal Videbæk, Frijsenborg Efterskole, der begge er uddannede på læreruddannelsen i Silkeborg ved Professionshøjskolen Via, modtager i dag prisen for at have skrevet årets bedste bachelorprojekt i 2020.

Projektet har titlen ”At åbne elevernes ører for lydfortællingen” og handler om, hvordan man kan bruge podcast i undervisningen i faget dansk i folkeskolen.

”Med velvalgt teori og forskning diskuterer og analyserer de to forfattere deres empiri, så fundene underbygger argumentation og konklusioner. Et velskrevet, innovativt projekt, der formidles med overskud,” siger dommerne om projektet.

Prisen består af et større pengebeløb, en kande fra Kähler og boggavekort fra Hans Reitzels Forlag.

Bag uddelingen står Lærerprofession.dk, der drives af landets professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen i fællesskab. Dommerkomiteerne er uafhængige, og medlemmerne er lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og universitetsforskere. Dommerne skulle i år bedømme 53 bachelorprojekter, der er indstillet af undervisere og censorer fra alle landets læreruddannelser.

Udover prisen fro årets bedste bachelorprojekt modtager Josefine Køhrsen og Helle Birkedal Videbæk også fagbladet Folkeskolens formidlingspris.

Josefine Køhrsen og til højre Helle Birkedal Videbæk