Foto

Det gode motiv i fokus

Man siger, at et billede siger mere end 1.000 ord, og på fotolinjen på Frijsenborg Efterskole, kommer du i den grad til at arbejde med billeder. Både selve fotograferingen, men også den efterfølgende behandling af billederne.

Læs mere her!

Idræt

En idrætslinje med høj intensitet

På idrætslinjen bruger vi vores kroppe til fysisk aktivitet, modtager udfordringer, sveder, har en høj intensitet flere gange om ugen og får et større kendskab til forskellige boldspil og idrætsaktiviteter eller kort sagt en masse sport!

Læs mere her!

Friluftsliv

Få fantastiske oplevelser i naturen

I friluftsliv arbejder vi med mange forskellige sider af det at være praktisk og ude. Vi har kort sagt fokus på det gode udeliv.

Læs mere her!

Kok Amok

Lær hvordan en kok arbejder

På Kokkelinjen tager vi fat om madlavning helt fra bunden, så du kan lære at lave hverdagsmad, men også blive udfordret med mad på et højt gastronomisk niveau.

Læs mere her!

Kunst

Kreativt håndværk og design

På vores kreative kunstlinje kan du slippe fantasien løs. I løbet af skoleåret arbejder vi med mange forskellige udtryksformer. Vi kommer blandt andet ind på glaskunst, billedkunst, keramik, street art og installationskunst.

Læs mere her!

Medie

Leg med levende billeder

I medie arbejder vi med flere forskellige filmgenrer, som kortfilm, dokumentar, mocumentary, musikvideoer, reklamer, stopmotion og vlogging. Vi analyserer film og laver vores egne produktioner.

Læs mere her!

Musik

Lav dit eget band på musiklinjen

På Frijsenborg Efterskole har musik og sang en særlig rolle. Vi synger hver dag, og det giver fællesskabet en ekstra dimension. I linjefaget musik får du mulighed at udtrykke dig endnu mere gennem musikken.

Læs mere her!