Fag

Ambitiøs, innovativ undervisning med vægt på rummelighed

Gennem året forsøger vi at begrænse fokus på test og karakterer, så eleverne kan opleve læring i et konkurencefrit rum. Samtidig sørger vi for at de bliver klar til skoleårets afsluttende prøver og gennem året stifter bekendtskab med prøveform og krav.

Læs mere her!

Vejledning

Uddannelses-, erhvervs- og karierrevejledning

Vejledningen indgår som en integreret dimension i skolens arbejde med at danne og uddanne de unge til at tage ansvar for eget liv i fællesskab med andre. Vejledningen tager udgangspunkt i individet.

Læs mere her!

Norgestur

Ni dage til Norge

I vintermåneden efter jul, når det er gråt og trist herhjemme, tager vi nord på til sne, sol og klar blå himmel. Vi tager ni dage til Norge, nærmere betegnet Sømådalen ved Femundsøen. Her boltrer vi os på langrendskiene i den smukke natur og med mange andre aktiviteter som f.eks. kælkning, skøjteløb og snehulebygning.

Læs mere her!

Samvær

Du har betydning for andre

En af de store oplevelser ved at være på efterskole er at fornemme, at man indgår i et tæt og godt fællesskab. Her får man et kendskab til hinanden, som går længere end til mærketøjet og de smarte bemærkninger.

Læs mere her!

Demokrati

Tag stilling og tag ansvar

På skolen skal du - sammen med andre - være med til at tage stilling og tage ansvar. Skolen hver anden uge et husmøde, som alle elever og lærere skal deltage i. Alle emner, der har med vores fælles liv på skolen at gøre, kan diskuteres på husmødet.

Læs mere her!

Regler og forventninger

Vi har et fælles ansvar

På en efterskole lever mange mennesker sammen, og derfor har vi et fælles ansvar for, at alle trives og føler sig hjemme.

Læs mere her!

Fælles arrangementer

I løbet af året har vi en stribe fælles arrangementer

Hvad laver man på en efterskole? Bl.a. har vi i løbet af året en stribe fælles arrangementer. Disse arrangementer er i høj grad med til at gøre et efterskoleår til noget specielt. Nogle af dem er nævnt her.

Læs mere her!

Elevforeningen

Oprethold kontakten

Formålet med elevforeningen er at opretholde kontakten mellem tidligere elever og skolen. Elevforeningen ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer. Har du været elev på Frijsenborg Efterskole, kan du blive medlem af elevforeningen.

Læs mere her!

Bæredygtighed

En bæredygtig efterskole

Vi ønsker at begrebet bæredygtighed afspejler alle facetter af efterskolelivet; lige fra de bløde værdier såsom venskaber, relationer, faglighed og personalemæssigt.

Læs mere her!