Naturfagsuge

8 november 2017, Brian Ovesen

Mens 10. klasse er i brobygning i denne uge holder 9. klasserne naturfagsuge. Vi er på lejrtur i Tangehytten, som ligger lige ned til Tange sø. Der bliver både nørdet og hygget til den store guldmedalje. I går aftes holdt vi - traditionen tro - udebio midt ude i den mørke skov; i sovepose og frostvejr. Naturligvis var det en gyser, der blev vist... I dag har den stået på fisketur efter geder, desværre uden gevinst, til trods for at skolens sejeste fisker-team Karina og Mikkel fra køkkenet mødte op og øste ud af deres overflod af gode råd. Derudover har vi (naturligvis) bygget de sejeste raketter, og sendt dem til himmels - det ér bare mega fedt at lave raketter. Efter en nødvendig middagslur (...) stod den på vandmiljøundersøgelser efter indikatordyr. Vi må bare sige, at det er fantastisk med sådan en lejrtur; der bliver givet fuld gas, og hvad enten eleverne vil det eller ej, så kommer der en masse naturfaglige kompetencer indenbors i disse dage.  

NÅ JO, dagen startede forresten med, at de morgenfriske, incl Clara bræk-arm tog på morgen-vinter-badningstur. Nyd de flotte billeder Lars har taget i løbet af dagen.

I morgen er vi hele dagen på Tange el-museum, hvor vi har forberedt et forløb med masser af gode spørgsmål, der skal søges svar på.