(Obs. tilmelding via høreforeningen, klik her)

FOR DIG DER VIL MØDE ANDRE UNGE MED HØRETAB!

Høreforeningen, Frijsenborg Efterskole og Decibel inviterer dig til den fedeste Hørecamp.

Kom med på en fantastisk weekend, hvor du kan grine, lytte og blive klogere på dig og din hørelse. I løbet af weekenden får du også brugt din krop og mulighed for at få nye venner, der også har et høretab.

HVEM? Weekenden er for dig der går i 6. – 9. klasse og har høreapparat eller CI.

HVORFOR? På Hørecamp vil du møde andre på din alder, som også har et høretab. Du bliver klogere på, hvordan andre oplever at være ung og have et høretab. Sammen skaber vi en skøn weekend, hvor gode oplevelser og nye venskaber kan opstå.

HVORNÅR? Vi starter fredag d. 1. november med aftensmad kl. 19.15 og slutter af efter frokost søndag d. 3. november kl. 12.30

HVAD? Programmet vil bl.a. byde på spændende oplæg om at være ung med høretab, erfaringsudveksling og teambuilding, hygge og workshops med seje aktiviteter.

ARRANGØRER: Hørecamp arrangeres af Høreforeningen, Frijsenborg Efterskole og Decibel. Weekenden ledes af ansatte og frivillige fra de tre parter.

DELTAGERBETALING: Det koster 500 kr. at deltage. Dette beløb inkluderer overnatning, fuld forplejning, aktiviteter og evt. transport fra Århus Banegård til Frijsenborg Efterskole – retur.

TILMELDING: Tilmeldingen åbner d. 15. august og skal ske senest d. 21. oktober 2019. Tilmeldingen foregår elektronisk via www.hoereforeningen.dk/hoerecamp

MEDLEMSKAB: Medlemskab af Høreforeningen og Decibel er ikke et krav, men vi vil opfordre dig til at melde dig ind, hvis du ikke allerede er medlem. Fordelene er mange – uden os, ingen Hørecamp.

TRANSPORT: Transport til Aarhus Banegård/Frijsenborg Efterskole skal du selv betale. Vi tilbyder, at du kan rejse med et bestemt IC-Lyntog fra København og følges med 2 voksne og andre deltagere. Hvis du i tilmeldingen sætter kryds i “Fælles transport”, så sørger vi for pladsreservationer, så vi kan sidde sammen. Du skal selv sørge for selve billetten til toget.

SPØRGSMÅL: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rasmus Bejder fra Frijsenborg Efterskole på rb@fus.dk, Sara Maria Cordtz fra Decibel på sara@decibel.dk eller Anne Mette Paarup Kristensen fra Høreforeningen på amk@hoereforeningen. dk. Der vil blive sendt en deltagermail ud til alle tilmeldte ca. 10 dage før weekenden med praktisk information, program osv.

Se film fra Teencamp 2017 her nedenunder.