Ski (Efter-)skole

1 februar 2018, Administrator

Efter den kombinerede morgenmad/brunch/frokost var der udlevering af støvler, ski og stave - OG ENDELIG kun 4 timer efter ankomst, kunne vi alle komme på skiskole. 

Eleverne havde angivet "deres niveau på langrend" - hvorefter vi have fordelt os på de enkelte små gruppe. Der var flere der startede med at vælte rundt, men overraskende hurtigt, havde mange forstået principperne og glæden ved at kunne "glide frem, med relativ lille brug af kræfter" ... det skal nok blive godt!!! Nu kl. 17.30 er alle hytterne ved at klargøre aftensmaden / kl. 18.00 er vi klar med de mange tilbud til morgendagens forskellige ture. Vort værtspar lover FANTASTISK VEJR; koldt, men perfekt "silke"-sne og sol ... så mon ikke vi allerede i morgen har en gruppe, der må give Claus Buur (se tidligere nyhed) ret - LANGREND ER GENIALT !!!

-------------

Vi er klar over at I følger os / og vil bestræbe at lægger MANGE BILLEDER på hjemmesiden i denne uge. Faktisk har fotoholdet 4 dygtige fotografer (og så undertegnede;-) Skriv endelig, skulle der være noget, der mangler eller ikke giver mening! Jeg tjekker mail dagligt!

Vort fokus og tid er naturligvis hos eleverne, men planlægger at lægge billeder ud (om muligt) hver aften. mvh Jens