Fredag aften / Lørdag morgen

3 februar 2018, Administrator

Fredag aften var der ”Samling i Storhytten” – for alle, dog uden gruppen på 12 stk., + Jens B og Kasper R., der er draget op i fjeldet for at overnatte i sæterhytten !!! (Vi glæder os til en stak billeder, når de kommer retur senere i dag)

I storhytte blev der sunget, spillet og fortalt en frygtelig troldehistorie af Kristian – inden alle trætte gik til ro.

Her til morgen har vi oplevet at vågne op til -30 graders frost … vi havde heldigvis alle ture på plads og alle elever til morgensamling kl. 9.30, - så vi kunne hurtigt kommer i gang med turene. Flere elever undrede sig over at det virkede varmere end ”normalt koldt dansk vejr”, dog skulle vi ikke stå stille længe – eller sidde undervejs på turene længere end en enkelt kop kakao før man kunne mærke at kulden var voldsom.

 Vejrudsigten siger heldigvis at det bliver en smule varmere = altså minus ca. 18 grader / og stadig kun mere sol .

NB: i øvrigt har vi en helt speciel tidszone her på dette specielle sted i Norge / her er der FUS-Fjeld tid, hvilket betyder at vi første aften stillede urene en time frem. Det betyder at solen står op når vi mødes kl. 9.30 … og at vi har en times mere lys om eftermiddagen. FUS-Fjeldtid slutter onsdag aften; hvilket betyder at alle får en times mere søvn inden vi skal gøre rent og med bussen hjem.

 Som det fremgår af billederne midt i serien, er det voldsom god stemning i Storhytten ved frokost tid / hvor alle nyder at spise, drikke kakao og spille et spil – inden man skal på tur igen.

Tak til Naja ... for den sidste serie billeder fra hytte 15 !

I morgen søndag må alle sove lidt længere / hvilket jeg tror alle sætter STOR PRIS PÅ!